Camping Italië

Camping Italië

Wanneer u verblijft op een camping, verblijft u op een plek die het mogelijk maakt om er te kunnen kamperen. U kunt er uw tent, caravan of vouwwagen plaatsen. Tevens is er een mogelijkheid om een accommodatie te huren, die al gereed staat op de kampeerplaats. Op een camping zijn doorgaans een aantal voorzieningen aanwezig, zoals een sanitair gebouw met een toilet, douche- en wasruimte.

Aanbod van campings in Italië

Italië is een zeer groot land met een enorme diversiteit aan natuur en klimaat. Als u kiest voor een vakantie op een camping in Italië, wilt u natuurlijk graag weten wat uw mogelijkheden zijn. Kiest ervoor om uw eigen tent of caravan mee te nemen, of gaat u liever een accommodatie huren? Via de aanbieders Roan en Go4camp kunt u compleet ingerichte stacaravans of (luxe) bungalowtenten huren op de topcampings in Italië. Hierdoor hoeft u zelf een stuk minder bagage mee te nemen naar uw vakantiebestemming. U als vakantieganger hebt natuurlijk een aantal wensen ten aanzien van de Italiaanse camping. Het kan zijn dat u houdt van luxe, dan kunt u prima terecht bij Vacanceselect. Zij hebben hun bestemmingen dan ook geselecteerd op kwaliteit, gastvrijheid en ligging. Maar er zijn ook mensen die kiezen voor een meer eenvoudigere vakantie, dan kunt u eens kijken op de site van Easycamp. Hier vindt u goede comfortabele campings, zonder overbodige luxe, voor een aantrekkelijke prijs. Voor een compleet aanbod kunt u ook eens een kijkje nemen op de site van Vaccon, een bemiddelaar van ca. 3000 vakantieaccommodaties in 12 landen.

Advertenties van onze partners

Kinderen op de camping in Italië

Veel van de vakantiegangers die gaan kamperen hebben kinderen bij zich. In Italië zijn er tal van campings die een compleet programma hebben speciaal bedoeld voor kinderen . Ook de aanbieders van de vakanties naar campings in Italië hebben zich hierin verdiept. Eurocamp biedt bijvoorbeeld van alles voor de kinderen in verschillende leeftijdscategorieën. Heeft u kleine kinderen in de leeftijd van 0 t/m 4 jaar, dan kunt u prima terecht bij Petitparadis. Zij richten zich met name op gezinnen met kinderen in deze leeftijdscategorie. De campings in Italië die u boekt via Petitparadis zijn veilig en niet gelegen aan een open water. Daarnaast is Keykamp een ander aanbieder die een gedeelte van de Italiaanse campings in hun aanbod speciaal geselecteerd heeft op peuters, kids of tieners.

Boeken van een camping in Italië

Wanneer u de Italiaanse camping van uw keuze heeft gevonden wilt u dit natuurlijk graag boeken. Er zijn aanbieders die u nog speciale kortingen geven op de eindprijs, zoals vroegboekkorting of ledenkorting. Pharosreizen is aangesloten bij de ANWB en biedt u een korting als u via hen een reis boekt én lid bent van de ANWB. De meeste aanbieders zijn aangesloten bij verschillende organisaties om zo een aantal zekerheden en kwaliteiten te garanderen. Zo zijn bijvoorbeeld de Jong Intra Vakanties en Vaya.nl aangesloten bij de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds. Het boeken van een vakantie kan vaak eenvoudig online worden geregeld. Vaak staat er een stappenplan op de website vermeld die u helpt met het boeken van uw vakantie, zoals bij Suncamp holidays. Door het volgen van hun stappenplan is het reserveren van uw vakantie snel geregeld. Natuurlijk is telefonisch reserveren vaak ook een optie.

Offerte camping Italtië? Klik hier