Goedkope vakantie Italië

Goedkope vakantie Italië

Wanneer u kiest voor een goedkope vakantie, betekent dit doorgaans dat u liever niet te veel wilt of kunt betalen voor uw vakantie. Bij een goedkope vakantie overnacht u dan in een accommodatie die niet te prijzig is, zoals een tent, caravan of een goedkoop hotel of hostel. Bij de goedkopere accommodaties is het gebruik van de sanitaire voorzieningen vaak wel inbegrepen. Het boeken van een accommodatie op een camping óf zelf een tent meenemen naar een camping, is een goedkope optie. Daarnaast is het boeken van een lastminute natuurlijk ook een prima mogelijkheid voor een goedkope vakantie.

Lastminute vakantie Italië

Een goedkope vakantie naar Italië kan, zoals hierboven zojuist aangegeven, worden gerealiseerd door een lastminute vakantie te boeken. De reisorganisaties die een lege vliegtuigstoel of lege hotelkamer overhouden, willen deze liever verkopen dan dat dit leeg blijft. Om deze redenen bieden zij deze ‘lege plekken’ vaak aan voor zeer scherpe prijzen. U als consument kunt hier van profiteren en op deze manier op een goedkope wijze naar Italië op vakantie. Ook de meeste prachtige en luxe accommodaties kunnen vaak als lastminute worden geboekt. Veel voor weinig is dan zeker een passende term. Bij een lastminute kunt u vaak al binnen al vier weken vertrekken, dus voor u het weet zit u voor een leuk prijsje op een prachtige plek in Italië. Voor meer informatie over lastminute vakanties naar Italië en de aanbieders hiervan verwijzen wij u naar het kopje ‘lastminute Italië’.

Advertenties van onze partners

Hostel/Backpack vakantie Italië

Reizigers die ervoor kiezen om geheel Italië te bezoeken of zelfs een wereldreis maken (backpack), verblijven doorgaans is hostels of backpackhotels. Voor u, als reiziger die op zoek is naar een goedkope vakantie, is het natuurlijk ook een prima optie om te overnachten in een hostel. Deze hostels zijn vaak van prima kwaliteit en voorzien van prima sanitair. U kunt eens een kijkje nemen op de site van Hostelsclub.com. Deze aanbieder heeft een zeer groot aanbod van hostels in Italië in de grote én kleine steden . Daarnaast is deze aanbieder gericht op reiziger met een wat kleiner budget. Tuna Fish,www.tnfsh.nl, is tevens een site met een breed aanbod van hostels. De uitstekende service van Tuna Fish en de scherpe prijzen waartegen zij de accommodaties aanbieden, maken het zeker de moeite waard eens een kijkje te nemen op deze site. Tevens heeft Tuna Fish een handig zoekmenu waardoor u snel een leuk hostel kunt vinden in de Italiaanse plaats waar u graag heen wilt met vakantie.

Kamperen in Italië

Naast de lastminute vakantie en de goedkope hostels is kamperen natuurlijk ook een goede manier van een goedkope vakantie naar Italië. De campings in Italië liggen doorgaans aan de prachtige langgerekte stranden, de mooie meren of de indrukwekkende binnenlanden van Italië. Het huren van een tent of caravan is vaak een stuk goedkoper dan het verblijf in een hotel. Wanneer u zelf uw tent, caravan, vouwwagen of camper meeneemt wordt de kampeervakantie natuurlijk nog een stuk goedkoper. Italië is vanuit ons land prima bereikbaar met de auto, waardoor een kampeervakantie zeker een aanrader is wanneer u een goedkope vakantie naar Italië wilt. Wilt u meer informatie over kamperen in Italië en wilt u weten welke aanbieders campings in Italië in hun aanbod hebben? Klik dan op het kopje ‘campings Italië’.

Offerte goedkope vakantie Italtië? Klik hier