Jongerenreizen Italië

Jongerenreizen Italië

Voor jongeren is Italië een geweldig vakantieland. De trendy mensen in Italië, de pizza`s, zon, zee en strand maken Italië tot een prima jongerenvakantiebestemming. In de populaire jongerenplaatsen zijn doorgaans veel feesten en grote discotheken, wat een uitbundig uitgaansleven creëert. In Italië vind je tevens de grootste discotheek van Europa, Baia Imperiale, gevestigd in het populaire Rimini. Italië is daarnaast ook prima geschikt voor een actieve jongerenvakantie. Zo zijn er tal van watersportmogelijkheden in Italië.

Advertenties van onze partners

Feestbestemmingen voor jongerenreizen naar Italië

Naast het feesten zijn de zon, de zee en het strand ook belangrijke elementen van een jongerenvakantie. Italië is een land die dit allemaal te bieden heeft. De aanbieders van jongenreizen hebben hun reizen doorgaans ook geselecteerd op deze elementen. X-travel heeft bijvoorbeeld de meest populaire jongerenplaats Rimini in hun aanbod. Vanuit Rimini is eenvoudig een excursie naar Venetië te boeken. Aan de andere kant van de ‘laars’, in Toscane, heeft X-travel de plaats Follonica in het aanbod, ook hier zijn de beste hotels en appartementen te boeken via X-travel. Ook Gogo is een aanbieder van jongerenreizen met dè partybestemmingen in hun aanbod. Via de vakantiezoeker op hun website vind je snel de Italiaanse jongerenbestemming van jouw keuze. Gofun.nl, onderdeel van Corendon, is tevens een aanbieder die reizen naar Rimini aanbiedt. Hier boek je een jongerenreis erg voordelig en soms tegen extreme bodemprijzen. Een aanbieder met een zeer groot aanbod van jongerenreizen in Italië is beaches.nl. Zij hebben op hun website doorgaans populaire bestemmingen en geven daarnaast aan wie de beste prijzen heeft voor de betreffende accommodatie. Zij hebben een aanbod van strand- en avontuurvakanties. Eén van de meest bekende aanbieders van jongerenreizen is Beachmasters. De reizen die zij aanbieden zijn goedkoop en staan garant voor één groot feest. Ook Beachmasters heeft een eenvoudig zoekmenu waarbij uitgebreid zoeken tevens een optie is. Via uitgebreid zoeken kun je meer van jouw voorkeuren aangeven waardoor je sneller jouw favoriete jongerenbestemming in Italië vindt!

Leeftijdsgebonden reizen naar Italië

Naast de bovenstaande aanbieders zijn er tevens aanbieders die zich richten op bepaalde leeftijdsgroepen. Zo is Husk studentenreizen, zoals de naam al aangeeft, een organisatie die zich richt op studenten. Zij bieden de mooiste, leukste en meest voordelige bestemmingen van Italië aan op hun website. Husk studentenreizen is aangesloten bij de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds, zoals de meeste aanbieders van jongerenreizen. Via Vinea boek je reizen in jouw eigen leeftijdscategorie. Zij zijn gespecialiseerd in jeugdvakanties in de leeftijd van 7 tot en met 19 jaar. Bij Vinea heb je de keuze uit verschillende soorten ‘themavakanties’. Zo behoren zeil- en surfkampen, voetbalkampen en strand & actievakanties tot de mogelijkheden bij Vinea. Ook simbo.nl is een aanbieder die reizen voor een specifieke leeftijdscategorie aanbiedt, namelijk in de leeftijd van 16-21 jaar. Je kunt via simbo.nl een reis voor je alleen boeken, maar ook samen met je vrienden of vriendinnen. Via deze aanbieder wordt alles perfect voor je geregeld, maar heb je verder alle vrijheid om te doen en te laten wat je wilt. De vakanties van simbo.nl worden om deze reden dan ook Free Style-vakanties genoemd. Net zoals bij Vinea, kun je ook bij simbo.nl je vakantie selecteren op een soort activiteit.

Offerte jongerenreis Italtië? Klik hier