Vakantiehuizen Italië

Vakantiehuizen Italië

Als consument kunt u een vakantiehuis huren om uw vakantie door te brengen. Deze vakantiehuizen zijn er in allerlei soorten en maten en variëren vaak van boerderijtjes tot luxe villa`s met een privézwembad. De vakantiehuizen bestaan vaak uit een woonkamer, één of meerdere slaapkamers, een badkamer en toilet, een keuken en een terras. Een vakantiehuis mag niet uw permanente woning worden.

Aanbod vakantiehuizen in Italië

Als u van plan bent een vakantiehuis in Italië te huren, zult u al snel merken dat er een groot aantal aanbieders zijn die vakantiehuizen aanbieden. Basic Travel is één van de grootste Nederlandse aanbieders van vakantiewoningen en heeft een zeer breed aanbod, van boerderijen tot villa`s, evenals vakantiekoorts.nl . Ook Euro Relais heeft een enorm aanbod van vakantiewoningen in Italië en heeft zelfs kastelen en landhuizen in het aanbod. Daarnaast is EuroRelais als beste getest door de Consumentenbond in juli 2009. De meeste huizen die worden aangeboden zijn van privé-eigenaren. Interhome en Happyhome bijvoorbeeld verhuren uitsluitend vakantiehuizen van privé-eigenaren. Op de internetsite van Happyhome is veel informatie te vinden over Italië zelf en het gebied waar u een huis gaat huren. De aanbieders hebben doorgaans een aanbod van huizen door heel Italië. Op de websites kunt u vaak eenvoudig via de interactieve kaart de streek of regio kiezen waar u een vakantiehuis wilt huren, onder andere Vacanceselect en out.travel bieden deze optie.

Advertenties van onze partners

Zoek en boek een vakantiehuis in Italië

Op de websites van de aanbieders zijn de vakantiehuizen in Italië vaak duidelijk omschreven. Al snel is duidelijk wat de faciliteiten zijn in en om het huis. Op de website van Topic Travel zijn de huizen zeer uitvoerig en gedetailleerd beschreven, zodat u als klant exact weet wat u aan zult treffen wanneer u bent gearriveerd. Via heeftualgeboekt.nl boekt het enige huis in hun aanbod in Italië, een gezellig chalet nabij een meer! Is uw budget wat aan de krappe kant maar wilt u toch graag een vakantiehuis in Italië boeken, kijk dan eens op de website van perfectchalet.com of perfectvilla.com. Zij hebben een aanbod van vakantiehuizen voor elk budget. Bent u op zoek naar iets speciaals en niet alledaags, dan bent u bij villaXL aan het goede adres. Zij bieden accommodaties in Italië aan die bijzonder zijn en die u niet snel elders in het aanbod zult aantreffen. Bij Villatour en Belvilla kunt u zelfs aangeven wat het thema is van uw vakantie, bijvoorbeeld romantisch of huis met zwembad. Laportavacanze is een aanbieder die gespecialiseerd is in vakanties in Italië. De huizen in dit aanbod liggen in centraal Italië en zijn allen bezocht door de eigenaar van dit bedrijf. Ook Villa Expert is gespecialiseerd in vakantiehuizen in Italië, en biedt huizen aan in de streken Toscane en Umbrië.

Reserveren van een vakantiehuis in Italië

Het reserveren van uw gewenste vakantiehuis in Italië kan vaak snel en eenvoudig. De aanbieders hebben vaak online een reserveringsoptie die u snel kunt invullen. Suncamp holidays is een aanbieder waarbij reserveren een fluitje van een cent is. U ontvangt snel de bevestiging van uw boeking per e-mail, uw vakantie staat vast en u kunt alvast heerlijk wegdromen bij de gedachte daaraan!

Offerte vakantiehuizen Italtië? Klik hier